STUDIO

STUDIO FOTOGRAFIE

In onze nieuwe studio, uitgerust met professionele apparatuur, kan met de nieuwste technieken gefotografeerd worden. Een foto van jouw motor kan gemaakt worden zonder storende achtergronden, en onafhankelijk van het weer. In de studio kan je motor mooi uitgelicht worden, en kan natuurlijk jij zélf, je vrouw, of een vriendin op de foto.

MODELLEN
Ook is het mogelijk om een model op je motor te laten fotograferen.

Wij werken samen met modellen die enthousiast zijn, en voor een kleine vergoeding willen poseren. Zij nemen de tijd om voor jou te poseren, en vinden het leuk om met motoren gefotografeerd te worden. Neem je zelf een model mee? Geen probleem, en dat kost dan vanzelfsprekend niets extra. Wil je zélf eens model zijn? Ook geen enkel probleem, vrolijke meiden met uitstraling zijn altijd welkom; en je maten en leeftijd zijn voor ons niet belangrijk. Wil je eerst eens meekijken? Ook dat kan, bel of e-mail voor een afspraak.

FACILITEITEN
In de studio is naast een gezellige en relaxte sfeer, natuurlijk ook altijd koffie en frisdrank.

Voor de dames is er een omkleedruimte, en ook kleding en schoeisel is ruim voorradig in verschillende maten en stijlen. Wil je je eigen muziek horen tijdens de fotoshoot? Geen enkel probleem, neem gewoon wat cd’s mee waar je lekker bij kan ontspannen. Tijdens de fotoshoot is de studio alleen voor jou en genodigden toegankelijk; er zijn dus nooit pottenkijkers bij. Al je wensen zijn bespreekbaar, en wij proberen in overleg zo veel mogelijk te realiseren, om wat jij voor ogen hebt te kunnen verwezenlijken. Vragen staat vanzelfsprekend altijd vrij, zowel voor als tijdens de fotoshoot!

MOTOREN
Heb je zelf geen motor, maar wil je wel een leuke fotoreportage van jezelf, je vrouw of vriendin op een coole custombike? Ook dat is mogelijk! Wij hebben meerdere motoren tot onze beschikking, diverse merken in vele uitvoeringen staan klaar! Het ruime assortiment bevat diverse Harley-Davidson’s, en speciaal omgebouwde Japanse motoren als Suzuki en Kawasaki. Neem je je eigen motor mee? Onze haal & breng service voor motoren kan uitkomst bieden bij slecht weer, of als er een showbike gefotografeerd moet worden.

FOTOGRAFIE
Er word digitaal en naar wens analoog gefotografeerd.

Verschillende camera’s en lenzen maken samen met diverse kleuren achtergronddoeken leuke en verrassende composities mogelijk. Canon fotoapparatuur en Falcon Eye’s studio flitsapparatuur zorgen ervoor dat een professionele kwaliteit foto’s gegarandeerd word!

Naar wens kunnen de foto’s uitgeprint worden in een professioneel fotolab, en ingelijst worden door een professionele inlijststudio, en/of de digitale bestanden op cd gebrand worden.

PRIJSLIJST
Omdat iedereen andere wensen en ideeën heeft, is het moeilijk om een eenheidsprijs te maken.
Wél is het verassend goedkoop om door Madness Photography eens een mooie studio-fotoserie te laten maken, bel of e-mail geheel vrijblijvend voor een prijs ‘op maat’ voor jou! Wij nemen er rustig de tijd voor, belangrijk is dat we relaxt en in een gezellige sfeer kunnen werken!

BUITEN FOTOGRAFIE,
MODEL BRENDA

BUITEN FOTOGRAFIE,
MODEL BARBARA

STUDIO FOTOGRAFIE,
MODEL ANOESKA


WERKPLAATS FOTOGRAFIE,
MODEL JOLANDA