MADNESS PHOTOGRAPHY

Madness Photography started as an official, serious company in 1998.
But the history of Madness Photography started long before. Onno “Berserk” Wieringa, founder and owner of Madness Photography, has been a self-taught photographer since he was a little kid and started to take pictures of something he loved since the day he was born: motorcycles!

His motorcycles
After he finished high school, he started working for various Harley-Davidson shops, where he learned to work on bikes. At the age of 17, he already owned two Triumph’s and when he was eighteen he had four Triumphs and a Suzuki GT 750. After getting his drivers license, when he was eighteen, the Triumphs all had to go and were replaced by a bike that he had wanted since the day he was born; a Harley-Davidson. This bike is still in his life; it’s an FXE-F 1200 Super Glide Fat Bob, which has been rebuild and modified endlessly and ridden for many miles. Going everywhere on the bike, there was one thing he always had in his pocket; his camera!
At the age of 23 he started drag racing, and he and his team named “Midnight Madness”, raced the bike on all the major races and drag strips all over Europe. He has competed in many classes; starting with the Street bikes, than Ultimate Street Bike, Super Stock, Pro-Stock, and then finally in the fastest gas burning class; Top Gas! Also again taking thousands of photo’s of everything interesting, at every racetrack! Being a racer for more than 18 years gave him insight in the world of fast bikes, and he’s still involved in the world of drag racing as a helper/mechanic and of course photographer / reporter.

Latest News in the Custom Bike World

IMG-Trading Nieuws: ACE schoenen van Stylmartin

ACE schoenen van Stylmartin:

De ACE is de Lace-up enkellaars van het voorjaar, gemaakt van volnerfs rundsleer met een handige ritssluiting. De handtekening van het Italiaanse merk Stylmartin is onmiskenbaar terug te vinden in de stijl. Met de ACE worden de nieuwe Classic rijders, Naked Bike en Café Racers aangesproken. Het model past perfect in de lijn van de modellen Rocket, Wave en Iron die vorig jaar reeds zijn geïntroduceerd. Top kwaliteit materialen, hoogwaardige afwerking en de trend setting stijl zijn de gemeenschappelijke eigenschappen van deze lijn.


De technische eigenschappen, onmisbaar voor de bescherming van de voeten van een motorrijder, zijn hier gemengd met een vedergewicht constructie die het mogelijk maakt om lichtvoetig met deze lederen laars de hele dag op pad te gaan, inclusief langere loopafstanden. 


De ACE is aan de binnenzijde eveneens met leder afgewerkt, er wordt een losse schakelversteviging/bescherming met een elastische band meegeleverd en is aan beide zijden voorzien van een enkelversteviging. De karakteristieke rubberen zool geeft de juiste steun wanneer nodig.

vrijdag 23 maart 2018/Author: Onno Wieringa/Number of views (0)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: nieuws motoren
Tags:

DJ La Fuente behaalt motorrijbewijs, samen met Suzuki

DJ La Fuente behaalt motorrijbewijs, samen met Suzuki

DJ La Fuente behaalt motorrijbewijs, samen met Suzuki

Vianen - 22 maart 2018 

Job Smeltzer, beter bekend als La Fuente is, naast een wereldwijd succesvolle DJ, liefhebber van snelle auto's en motoren. Ondanks de supercars in zijn garage, werd het tijd voor een superbike én besloot La Fuente om samen met Suzuki zijn motorrijbewijs te halen.

Om zo snel mogelijk voor de rijopleiding te slagen – en die in te passen in zijn strakke reisschema voor optredens over de gehele wereld – heeft Suzuki Nederland DJ La Fuente ondersteund. 

"Ik werd vroeger wakker met de speelgoedautootjes in mijn gezicht. Ik viel ermee in slaap, terwijl de muziek altijd aanstond. Ik fietste met een kaartendek tussen de spaken, dan leek de bmx al wat meer op de motor die nu onder mijn kont zit. Het motorrijbewijs mocht ik van mijzelf pas vanaf mijn 30e halen. Ik ken mezelf daar goed genoeg voor. Die afspraak lekte via social media uit naar Suzuki. 3 weken later trakteerde ik hier op 75 appelflappen. Geslaagd en verliefd op het bedrijf en de passie voor hun merk en machines. Ik wist dat er mooie machines stonden, maar dit had ik niet verwacht. Met kriebels wacht ik op 9 april. De dag dat mijn nieuwe schatje in de familie komt. Een Suzuki Superbike.", vertelt DJ La Fuente met een lach op zijn gezicht. 

Talent
Niet alleen het draaien van plaatjes gaat La Fuente goed af, maar ook het draaien van de achtjes op de lesmotor ging binnen no-time goed. La Fuente slaagde binnen 3 weken voor zowel zijn theorie-examen als voor het motorrijexamen AVB (voertuigbeheersing) en AVD (deelname aan het verkeer). 

"Wij als Suzuki Nederland zijn natuurlijk trots dat DJ La Fuente voor Suzuki heeft gekozen en zijn rijlessen heeft genomen op een Suzuki V-Strom 650", aldus Rahul Vegada van Suzuki Nederland. "We ho
donderdag 22 maart 2018/Author: Onno Wieringa/Number of views (0)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: nieuws motoren
Tags:
Eerste45678910111213Laatste